درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
  • اینجا همه چی قروقاطی
  • کیت اگزوز
  • زنون قوی
  • چراغ لیزری دوچرخه

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تکنولوژی روز دنیا و آدرس سناتور.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 1
بازدید کل : 23898
تعداد مطالب : 28
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


تکنولوژی روز دنیا
اول نیستیم ولی بهترین هستیم




تلاش مایکروسافت برای ساخت نمایشگر لمسی با تاخیر ۱ میلی ثانیه ای


نمایشگر ها

هنگامی که یک تلفن یا تبلت جدید می خریم، یکی از نخستین چیزهایی که توجه ما را به خود جلب می کند میزان کارایی صفحه لمسی است. اگر تلفن جدیدمان صفحه لمسی خوبی داشته باشد، کار با آن لذت بخش و راحت خواهد بود و اگر در این مورد کارایی مناسبی نداشته باشد، همه امکانات دیگر را هم زیر سوال می برد چرا که کار با آنها راحت نخواهد بود.

حالا یک تیم تحقیقاتی از مایکروسافت می خواهد نمایشگرهای لمسی را وارد نسل جدیدشان بکند. آنها می گوید مدل های موجود در بازار تاخیری حدود ۱۰۰ میلی ثانیه به هنگام لمس دارند. بنابراین در عملکرد آنقدرها خوب عمل نمی کنند.

می توانید این تاخیر را هنگامی که انگشت را با سرعت روی نمایشگر حرکت می دهید ملاحظه کنید. مثلا هنگام نقاشی اگر انگشت را سریع روی نمایشگر بکشید می بینید که نمایشگر از انگشت شما عقب می افتد و تصویر با تاخیر روی نمایشگر ظاهر می شود. بنابراین ۱۰۰ میلی ثانیه تاخیر بزرگی است.


تیم مایکروسافت تاخیرهای متفاوتی را بررسی کرده و در نهایت به این نتیجه رسیده که ۱ میلی ثانیه زمان مناسب برای تاخیر در نمایشگرهای لمسی است. حالا آنها به دنبال رسیدن به این رکورد هستند تا نمایشگرهای لمسی تولید کنند که تاخیری معادل ۱ میلی ثانیه داشته باشند. در ویدیو ارایه شده، مقایسه ای میان نمایشگرهای معمول و یک نمایشگر لمسی آزمایشی با تاخیر ۱ میلی ثانیه ای ملاحظه می کنید و می بینید که داشتن چنین نمایشگری، کار با صفحات لمسی را چقدر لذت بخش تر خواهد کرد.

ویدیو را در ادامه مطلب ببینید.


 


پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 18:46 ::  نويسنده : علیرضا
عباس واحدی
- 2012-03-14 22:27

امروز در تقویم میلادی، چهاردهمین روز از سومین ماه سال بود. یعنی ترتیبی که سه رقم اول عدد ریاضی پی را می سازد: 3.14
روزی که از سال ۱۹۸۸ و به پیشنهاد لری شاو، فیزیکدان اهل سانفرانسیسکو به عنوان روز پی نامگذاری شد. به گمانم بد نباشد ما هم به همراه ریاضی دوستان نارنجی خوان این مناسبت را جشن بگیریم و چند ابزار و هدیه جالب مرتبط با این روز را معرفی کنیم.


piday10-hp.gif

پس ضمن تماشای این دودل زیبای گوگل که در روز پی ۲۰۱۰ استفاده شد، در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید.


به روز رسانی: ضمن تشکر از دوست عزیزی که تذکر به جایی دادند. جا دارد که در مطلب روز عدد پی، یادی کنیم از دانشمند برجسته ایرانی غیاث‌الدین جمشید کاشانی که در غرب بیشتر با نام al-kashi شناخته می شود. از کارهای بزرگ وی می توان به محاسبه عدد پی تا ۱۴ یا ۱۶ رقم اعشار اشاره کرد، که نزدیک به ۲۰۰ سال بدون رقیب باقی ماند.


 

عباس واحدی
- 2012-03-14 20:00

نسخه چاپی دانشنامه بریتانیکا که نزدیک از سال ۱۷۶۶ تا کنون، نزدیک به ۲۴۴ سال با نسخه چاپی خود میهمان خانه ها و کتابخانه های زیادی در سراسر دنیا بود، دار فانی را وداع گفت! به نظر می رسد که عصر دیجیتال حسابی مشغول شاخ و شانه کشیدن برای دنیای چاپ است و حالا دندان هایش را در گردن یکی از آخرین دانشنامه های چاپی دنیا فرو کرده است.

بریتانیکا قدیمی ترین دانشنامه انگلیسی زبانی است که به صورت مداوم چاپ آن تا کنون ادامه داشته است. تا جایی که در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ بسیار محبوبیت پیدا کرده و همه گیر شد. در آن دوران فروشندگان دوره گرد آن را خانه به خانه می فروختند و یا به صورت پستی سفارش های زیادی برای داشتن آن ثبت می شد. در آن دوران خریداران بریتانیکا به دو گروه تقسیم می شدند، کسانی که واقعا به دانش درون آن نیاز داشتند، و گروهی از افراد متوسط جامعه که برای خودنمایی به سراغ آن می رفتند تا ابزار مناسبی برای فخر فروشی در کتابخانه شخصی شان داشته باشند. شاید بتوان به گونه ای آن را با برخی محصولات تکنولوژی امروز مقایسه کرد که برای دارندگانش، بیش از احتیاج کاری، به ابزاری ضروری برای نشان دادن سطح دانش و جایگاه اجتماعی تبدیل شده است. و این محبوبیت تا به آنجا پیش رفت که دانشنامه بریتانیکا در سال ۱۹۹۰ تنها در آمریکا بیش از ۱۲۰ هزار مجموعه فروش داشت.

به هر حال با ظهور اینترنت و سایت هایی مانند ویکی پدیا، درخواست برای دانشنامه های اینچنینی با سرعت فزاینده ای کاهش یافت. در واقع بریتانیکا هیچگاه نمی توانست با عمق و تازگی اطلاعات پهناوری که توسط رسانه تازه و رایگان رقیبش عرضه می شد، برابری و هماوردی کند. و میزان فروش نسخه های چاپی چنان کم شد که هم اکنون کمتر از یک درصد سود این شرکت را تشکیل می دهد. جالب است که بدانید آخرین نسخه چاپی، یعنی مجموعه سال ۲۰۱۰ بریتانیکا تنها ۸۰۰۰ عدد فروش داشته و ۴۰۰۰ تای دیگر آن هنوز در انبار خاک می خورند.

و حالا شرکت دانشنامه بریتانیکا (که در شیکاگو قرار دارد) تصمیم گرفته که تمرکز خود را متوجه دانشنامه آنلاین بریتانیکا و محصولات آموزشی ویژه مدارس کند. چیزهایی که تا کنون در کنار دانشنامه چاپی بریتانیکا، فعالیت های جنبی این موسسه بودند. جورج کاوز، مدیر بریتانیکا می گوید: «این کار همانند یک مراسم ویژه برای عبور و پا گذاشتن به عصر جدید است. برخی افراد درباره آن احساس خوبی ندارند و بخاطر حس نوستالژیک شان ناراحت هستند. اما ما هم اکنون ابزار بهتری را در اختیار داریم. وب سایتی که به شکل مداوم به روز خواهد شد، بسیار بیشتر امکان توسعه دارد و چند رسانه ای خواهد بود.»

پیش بینی شما از سرانجام جدال میان صنعت چاپ و عصر جدید چیست؟ آیا فرزندان ما کتاب را به شکل امروزی خود به خاطر خواهند آورد و آن را خواهند شناخت؟ از میان نشر الکترونیک و کتب چاپی، شما کدام یک را ترجیح می دهید؟


 

عباس واحدی
- 2012-03-14 17:35

شرکت تحقیقاتی IDC که در زمینه بازاریابی و شرکت های فناوری اطلاعات فعالیت دارد، در تازه ترین گزارش خود درباره بازار جهانی تبلت ها آورده است که اپل هنوز در این مسابقه جلوتر از بقیه ایستاده است. و البته آمازون هم توانسته نمایش قدرتمندی را بر روی صحنه ببرد. فروش بین المللی تبلت ها در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ به بیش از 28‪.‬2 میلیون دستگاه رسیده که نسبت به همین زمان در سال ۲۰۱۰ نشان از افزایش 155 درصدی دارد. آمار IDC نشان می دهد که:
‫-‬ در سال ۲۰۱۱ بیش از 68‪.‬7 میلیون دستگاه تبلت به فروش رفته است.
‫-‬ در سال ۲۰۱۲ انتظار می رود که بیش از 106‪.‬1 میلیون تبلت فروخته شود. در حالی که پیش بینی های قبلی 87‪.‬7 میلیون دستگاه بود!
‫-‬ اپل در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ با فروش 15‪.‬4 میلیون دستگاه آیپد، توانسته ۵۵ درصد از بازار جهانی را به خود اختصاص دهد.
‫-‬ آمازون با فروش 4‪.‬7 میلیون تبلت کیندل فایر در سه ماهه پایانی سال میلادی گذشته، سهم 16‪.‬8 درصدی بازار را در اختیار گرفته است.
‫-‬ سامسونگ با مدل های مختلف گلکسی تب تنها 5‪.‬8 بازار تبلت را در اختیار داشته و به مقام سوم رسیده است.
‫-‬ مقام چهارم بازار تبلت های دنیا هم با سهم 3‪.‬5 درصدی از آن بارنز اند نوبل است.


کیندل فایر در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۱ در میان تبلت های اندرویدی سهم 32‪.‬3 درصدی را در اختیار داشت، که با رشد چشمگیر و تاثیر گذار خود به سهم 44‪.‬6 درصدی از بازار تبلت های اندرویدی در فصل پایانی ۲۰۱۱ دست پیدا کرده است.

البته این رشد سرسام آور کیندل فایر در بازار اپل هم بی تاثیر نبوده و سهم آیپد (و سیستم عامل iOS) از بازار تبلت را که در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۱ بالغ بر 61‪.‬6 درصد بود، به 54‪.‬7 درصد در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ رسانید.


 

عليرضا خوبكار
- 2012-03-14 12:23

در زمان برگزاری كنفرانس تکنولوژی SXSW در شهر Austin ایالت تگزاس آمریكا، بخش ابداع و نوآوری آژانس بازاریابی BBH با نام BBH Labs دست به اقدامی متفاوت زده است. این شركت به ۱۳ داوطلب بی خانمان، مودم های بی سیم نسل چهارم (4G) و تی شرت هایی داده است كه روی آنها اسم فرد بی خانمان و نحوه دسترسی به اینترنت بی سیم از طریق ابزار همراه او نوشته شده است.


homeless-hotspot-narenji-ir.jpg

از این افراد خواسته شده به شلوغ ترین محل های كنفرانس رفته و كار خود را شروع نمایند. هركدام از آنها روزانه ۲۰ دلار حقوق ثابت داشته و در ضمن می توانستند هر میزان صدقه ای را كه بازدیدكنندگان به آنها می دهند، برای خود بردارند.

Saneel Radia مدیر واحد تحقیقات شركت BBH Labs اعلام كرده: «شركت ما هیچ سود مادی از این پروژه نخواهد برد و این كار صرفاً یك عمل خیرخواهانه است. ما قبلاً پروژه موفق دیگری را در نیویورك اجرا كرده ایم. جایی كه به تعدای از بی خانمان ها تلفن و یك اكانت توییتر دادیم تا با نوشتن از وضعیت خود دیگران را نیز آگاه نمایند.»

آقای Radia می گوید: «ایده این كار با دیدن بی خانمان هایی كه در خیابان روزنامه فروشی می كردند به ذهن مان رسید. این عمل موجب افزایش توجه عمومی به وضعیت بی خانمان ها می شود. از این طریق آنها می توانند داستان زندگی خود را برای مردم بازگو كنند.»

آقای Gibbs مسوول نواخانه ای كه این ۱۳ داوطلب مددجوی آن هستند می گوید: «ماهیت كارآفرینی فراوان این پروژه مرا متعجب كرده است. این یك فرصت شغلی جدید است. جدا از این كه چه شخص یا شركتی آنرا پیشنهاد می دهد.»

كلارنس، یكی از بی خانمان های داوطلب میگوید: «۵۴ ساله و اهل نیواورلئان هستم. خانه ام را در طوفان كاترینا از دست دادم و از آن روز تاكنون بی خانمان بوده ام. این كار موجب شده بتوانم با مردم صحبت كنم و احساس كنم برای خود شغلی دارم.»

پس از پایان كار كنفرانس، كلارنس به همراه دوستان خود سایتی به نام Homeless hotspots دایر كرده و مشغول ادامه خدمات رسانی سیار است.

نظر شما در مورد این شغل جدید چیست؟


 

عباس واحدی
- 2012-03-14 10:50
 

 

بعد از مدت ها انتظار، چندی است که ویندوز هشت، نسخه آزمایشی خود را عرضه کرده و احتمالا برخی از شما آن را نصب و تجربه کرده اید. بسیاری هم منتظر عرضه نسخه نهایی آن و کوچ به این سیستم عامل کارآمد و زیبای مایکروسافت هستید. اگر جزو گروهی هستید که اعتقاد دارند یکی از ملزومات ضروری در کار با هر سیستم عامل و برنامه، کلیدهای میانبر یا shortcut آن هستد؛ پس فعلا تا زمان عرضه نسخه نهایی ویندوز هشت، با کلیک روی این لینک، جدول کامل کلیدهای میانبر آن را دانلود کرده و روی دیوار اتاق تان بچسبانید. مطمئنا تنها با کمی تمرین و کمک گرفتن از جدول میانبرهای ویندوز هشت، انگشتان تان بر بالای صفحه کلید به پرواز درخواهند آمد. جالب اینجا است که بسیاری از راهنمایی های این جدول در ویندوز سون هم کارایی داشته و یاری گرتان هستند.


 

عباس واحدی
- 2012-03-14 09:00

محققان شرکت مایکروسافت نرم افزاری تولید کرده اند که صدای کاربر را به زبان های خارجی ترجمه می کند. محصولی که به عقیده برخی می تواند یک انقلاب و تغییر اساسی در ارتباطات انسانی ایجاد کند.

فرانک سونگ محقق مایکروسافت می گوید: «ما در آینده نزدیک چنین کاری را با مجموعه ای از چند نرم افزار انجام خواهیم داد. افراد ناآشنا به زبان بیگانه که به کشورهای خارجی مسافرت می کنند، دیگر با مشکلی روبرو نخواهند بود. ما صحبت آنها را تشخیص خواهیم داد، به دنبال آن، صحبت ها را ترجمه می کنیم و در پایان موارد ترجمه شده را تبدیل به مکالمه در زبان متفاوتی می کنیم که هنوز با همان تن صدای فرد گوینده پخش خواهد شد.»

چنین ابداعی، علاوه بر حذف مانع زبان برای مسافران، می تواند به زبان آموزان و دانشجویان در یادگیری زبان های جدید هم کمک کند. اینکه قابلیت شنیدن صدای خودمان را داشته باشیم، به صورت بالقوه تقلید و یادگیری لهجه و زبان جدید را آسان تر خواهد کرد. این تکنولوژی همچنین می تواند ابزارهای ناوبری و هدایت را بهبود ببخشد و به صدای دیجیتالی انگلیسی اجازه دهد که متون را به زبان های مختلفی و لهجه بهتری بخواند.

این نرم افزار هم اکنون قابلیت تبدیل ۲۶ زبان مختلف (از جمله چینی، انگلیسی، ایتالیایی و اسپانیایی) را دارا است و تقریبا به یک ساعت تمرین سخت نیاز دارد تا بتواند به خوبی از پس خواندن صدای کاربر بر بیاید. آنگاه با استفاده از یک نرم افزار تبدیل متن به گفتار (text-to-speech)، می تواند متن را به یکی از زبان های دیگر بخواند. البته در این تبدیل سعی می شود به خوبی شیوه و لحن صحبت کاربر تقلید شود. در این سایت می توانید نمونه هایی از تبدیل و ترجمه صدا در نمونه اولیه این نرم افزار مایکروسافت را بشنوید.

به نظر شما این نرم افزار تا چه حد می تواند جایگزین یادگیری زبان های خارجی شده و نیاز شما به آن را بر طرف نماید؟



پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 18:43 ::  نويسنده : علیرضا

 

منتقدان می گویند کامیونهای حمل و نقل بین شهری بواسطه مصرف زیاد سوخت و درجه بالای آلوده کنندگی هوا، به قوانین حفاظت از محیط زیست آنطور که باید و شاید احترام نمی گذارند. ...
10/8/90
     
پژوهشگران آمریکایی برای اولین  بار در دنیا  دستگاهی را توسعه دادند که قادر  است درد را اندازه گیری کند. ...
30/6/90
     
شرکت سونی نخستین عینک مجهز به نمایشگر سه بعدی /3D/ جهان را عرضه کرد.  ...
24/6/90
     
مهندسان در دانشگاه ساوث  هامپتون  پس  از  طراحی و  چاپ  هواپیمایی  بدون سرنشین موفق شدند اولین هواپیمای چاپی جهان را در آسمان به پرواز درآورند. ...
9/5/90
     
محققان  دانشگاه  استنفورد امیدوارند در پی ساخته  شدن  باتری‌های  شفاف ، مصرف‌کنندگان بتوانند تا دو یا چهار سال آینده به تلفن‌های هوشمند و حتی تبلت‌های شفاف دسترسی داشته باشند. ...
6/5/90
     
دیواره های قایق بهترین  جا برای  رسوب املاح و  لایه های سبز خزه دریایی و آبزیان است. ...
 
22/4/90
 
دوربین‌ جدید سامسونگ با دو صفحه نمایش
سامسونگ دوربین 14 مگاپیکسلی ST600 که جدیدترین عضو خانواده دوربین‌های دو صفحه نمایشی این شرکت است را معرفی کرد. ...
16/1/90
 
فهرستی از برترین محصولات تکنولوژیکی سال 2010
با نزدیک شدن به پایان سال 2010 میلادی،ماهنامه کامپیوتری  «پی‌سی ورلد»، فهرستی از صد محصول تکنولوژیکی برتر امسال را منتشر کرده ‌است. ...
7/10/89
 
عرضه یک لامپ خورشیدی جدید برای کاهش هزینه قبض برق
یک شرکت هنگ کنگی لامپ جدیدی را عرضه کرده است که  با انرژی خورشیدی  می تواند  حداکثر تا 6 ساعت روشنایی داده و تا حد چشمگیری در هزینه برق صرفه جویی کند. ...
5/10/89
 
1/7/89
 
محققان اروپایی ترکیب جدیدی برای تولید صفحات ذخیره کننده اطلاعات یافتند که در آن از نانوذرات استفاده شده است. ...
13/5/89
 
پای گوشی خورشیدی به خاورمیانه باز شد
 گوشی خورشیدی  پومافون برای نخستین بار در خاورمیانه  هم عرضه  شد. این گوشی که اولین بار در کنگره جهانی تلفن همراه بارسلون در ماه فوریه به معرض نمایش درآمده بود هم اکنون در  بازار  کشور امارات برای فروش در دسترس همگان قرار گرفته است....
30/4/89
 
گوگل که با سیستم‌عامل اندروید موفق به کسب سهم قابل‌ملاحظه‌ای از بازار جهانی گوشی‌های هوشمند شده، جزئیات مربوط نسخه بعدی این سیستم‌عامل موبایلی را منتشر کرد....
25/2/89
 
شرکت پنتک از ساخت تلفن‌همراه جدیدی خبر داده که شامل رابط کاربری سه‌بعدی می‌شود و می‌تواند تصاویر را به صورت سه‌بعدی به نمایش بگذارد. ...
23/1/89
 
توتون تنباکوی مورد استفاده برای مصرف قلیان حاوی میکروب و قارچ است که این امر موجب ایجاد عفونت‌های حاد و مزمن در دستگاه تنفسی می‌شود. ...
4/12/88
 
آی پد دستگاهی است که به وسیله آن می توان به مطالب روزنامه ها به صورت آن لاین دسترسی داشت. ...
4/1/89
 
یخچالی با قابلیت دسترسی به اینترنت برای نمایش تصاویر خانواده یا دستورهای آشپزی از سوی شرکت کره جنوبی سامسونگ ‌الکترونیکس رونمایی شد. ...
17/12/88
 
شرکت چینی شن‌زن از ساخت دستگاه چندرسانه‌ای قابل‌حملی با نام Projector خبر داده که بر خلاف محصولات مشابه شامل یک پروژکتور باکیفیت می‌شود. ...
1/12/88
 
هر سال بیش از صد نفر در بریتانیا در اثر آتش سوزی های ناشی از سیگار جان خود را از دست می دهند همه ساله بیش از یک صد نفر در بریتانیا بر اثر آتش سوزی های ناشی از سیگارهایی که بدون خاموش کردن دور انداخته می شوند، جان خود را از دست می دهند. ...
19/11/88
 
نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرف‌کنندگان در لاس‌وگاس آمریکا (CES) امسال شاهد پدیده جدیدی است که شرکت‌های عرضه‌کننده امیدوارند با استفاده از آن از رکود حاکم بر دنیای محصولات تلویزیونی خانگی خلاص شوند:تلویزیون‌های سه‌بعدی. ...
29/10/88
 
محققان درباره پیامد های منفی نزدیک بودن تلفن همراه به بدن در زمان خواب هشدار دادند. ...
27/07/88
 


چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:, :: 19:12 ::  نويسنده : علیرضا