درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
  • اینجا همه چی قروقاطی
  • شوری سنج اب اکواریوم
  • کمربند چاقویی مخفی

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تکنولوژی روز دنیا و آدرس سناتور.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 15
بازدید کل : 23964
تعداد مطالب : 28
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


تکنولوژی روز دنیا
اول نیستیم ولی بهترین هستیم




 

پهنای باند تراهرتز موبایل ها را ۱۰۰۰ برابر سریعتر می کند


اینترنت و شبکه موبایل

به گمانم کم کم وقت آن رسیده که 3G و 4G را به همراه داستان های نسل سوم، چهارم و غیره به فراموشی بسپاریم. در حقیقت باید فرکانس گیگاهرتز را فراموش کنیم! زیرا تیمی از محققان مدرسه علوم و هنرهای Kenneth P. Dietrich دانشگاه پیتزبورگ می گویند که به روشی جهت انتقال اطلاعات با سرعتی ۱۰۰۰ برابر بیشتر دست یافته اند.

این تیم توسط Hrvoje Petek استاد فیزیک و شیمی دانشگاه پیتزبورگ رهبری می شود، که توانسته به صورت تئوری راهی برای انتقال اطلاعات میان دستگاه ها با فرکانس terahertz پیدا کند‫.‬ Petek در تحقیقاتش به مبنا و بنیان های فیزیکی لازم برای فرکانس تراهرتز دست یافته که به صورت بالقوه می تواند برای «بخشی از طیف الکترومغناطیس میان مادون قرمز و نور مایکروویو» به کار رود و اطلاعات را با سرعتی ۱۰۰۰ برابر سریع تر از استانداردهای بیسیم امروزی ‫(‬که به فرکانس گیگاهرتز محدود شده‫)‬ انتقال دهد‫.‬

Petek می گوید‫:‬ «هنگامی که با میزان گنجایش تکنولوژی امروزی می سنجیم، قابلیت تغییر فرکانس نور با چنین پهنای باندی می تواند میزان اطلاعاتی را که جابجا می شوند تا ۱۰۰۰ برابر افزایش دهد‫.‬ و لازم به ذکر نیست که این کشفی است که مدت زمان زیادی در این زمینه نیاز به آن حس می شد و همه در انتظار آن بودند‫.‬»
احتمالا خود جناب هاینریش رودلف هرتز هم در خواب، چنین رویایی آشفته ای نمی دید!

چندی پیش از شکسته شدن چندباره سرعت و اینترنت ۵۱۲ گیگابیتی گفتیم و دیروز هم با خبر شدیم که برادر بزرگ آبی توانسته انتقال اطلاعات در فیبر نوری را به یک ترابیت بر ثانیه برساند. حالا هم انتقال اطلاعات بیسیم پا به دنیای تراهرتز گذاشته است. به گمانم ما در مقطعی از تاریخ همانند کشف آتش و یا شروع انقلاب صنعتی ایستاده ایم، ولی ناآگاهانه و شگفت زده فقط به دور و اطراف می نگریم. نظر شما درباره آینده دنیای تکنولوژی و تاثیر آن در زندگی روزمره انسان امروزی چیست؟ باید منتظر دنیای وحشتناک عصر ماشین باشیم؟ یا زندگی راحت تر و آسوده تر از هر زمان دیگری انتظارمان را می کشد؟


 

سامسونگ سرانجام آپدیت رسمی اندروید بستنی حصیری را برای گلکسی اس دوم ارائه کرد

 

موبایل

بعد از مدتها شایعات و اخبار گوناگون، بالاخره ساعاتی پیش شرکت سامسونگ عرضه رسمی آپدیت اندروید 4‪.‬0 بستنی حصیری (ICS) برای Galaxy S II را از کره جنوبی و برخی کشورهای اروپایی (لهستان، مجارستان و سوئد) آغاز کرد. سامسونگ الکترونیکز می گوید که قصد دارد طی مدت زمان مشخصی تمامی ابزارهای گلکسی اس ۲، گلکسی نوت، گلکسی اس ۲ ال تی ای و گلکسی تب های 10‪.‬1 و 8‪.‬9 اینچی را به نسخه بستنی حصیری آپدیت کند. اما در خصوص زمان آپدیت دیگر نسخه های خانواده گلکسی به ICS چیزی اعلام نکرده و تنها گفته است که گلکسی دبلیو، گلکسی تب هفت، گلکسی اس پلاس، گلکسی اس و برخی دیگر را به زودی مجهز به نسخه ای از اندروید نان زنجبیلی می کند که دارای امکاناتی همچون قفل تشخیص چهره، ویرایشگر تصویر بهبود یافته و امکان تهیه اسکرین شات است.


 

ویندوز 7 روی یک تلفن همراه، با ITG xpPhone 2 آشنا شوید


موبایل

ممکن است افرادی پیدا بشوند که دلشان بخواد کل سیستم عامل ویندوز 7 را روی تلفن شان داشته باشند. راه حل برای این افراد استفاده از xpPhone 2 است که توسط شرکت ITG وارد بازار می شود.

این شرکت چینی معتقد است ویندوز 7 با وجود اینکه برای تلفن های هوشمند طراحی نشده اما کارایی های زیادی دارد و بنابراین مشتریان زیادی به سراغ محصولش می آیند.

اینجا یک تلفن با ضخامت 17.5 میلیمتر داریم که نمایشگری 4.3 اینچی با رزولوشن 800 در 480 پیکسل دارد که توسط شرکت شارپ تولید شده است و از مولتی تاچ هم پشتیبانی می کند.


xp3.jpg

می دانید که ویندوز 7 از پردازشگرهای ARM پشتیبانی نمی کند بنابراین در این تلفن از پردازشگر اتم اینتل سری Z5xx استفاده شده است که تا 2GHz سرعت خواهد داشت و تا ۲ گیگابایت رم هم روی آن قرار می گیرد.

یک حافظه ۱۱۲ گیگابایتی SSD هم تلفن را همراهی می کند تا خیالتان از نظر سرعت و حافظه راحت باشد و می توانید آن را با کارت حافظه میکرو اس دی هم افزایش بدهید. یک سوکت میکرو HDMI هم روی آن قرار گرفته که کار انتقال صدا، تصویر و دیتا و تبدیل به USB 2.0 را برایتان انجام می دهد.

دوربینی ۱.۳ مگاپکسلی هم به عنوان وب کم در جلو قرار گرفته و ورودی هدفون ۳.۵ میلیمتری هم در دسترس شما است. باطری هم 11.1Wh است که تقریبا دو برابر باطری تلفن های هوشمند رایج بازار است و البته چنین پردازشگری و این سیستم عامل به چنین باطری نیاز دارد.


xp2.jpg

این شرکت ادعا می کند که تلفن xpPhone 2 می تواند تا ۱۸ ساعت مکالمه برایتان کار کند و برای این که در مصرف باطری صرفه جویی بشود یک وضعیت تلفن ساخته که در آن حالت شما از امکانات یک تلفن معمولی استفاده می کنید. و البته اگر در حالت استفاده از ویندوز 7 باشید می توانید ۳ تا ۴ ساعت از باطری استفاده کنید.

در حالی که هنوز چندین ماه با ارایه ویندوز 8 نسخه نهایی فاصله داریم، این تلفن با ویندوز 7 از ماه آینده وارد بازار چین خواهد شد. و البته قیمت اش ارزان نخواهد بود. به گفته شرکت سازنده این محصول با قیمتی بین ۱۱۰۰ الی ۱۹۰۰ دلار به فروش خواهد رسید.

آنها می گویند xpPhone 2 ویژه برای مدیران و دولتمردانی است که می خواهند سیستم عامل شان را به راحتی به همراه داشته باشند. ضمن اینکه این تلفن از یک سیستم رمزنگاری مکالمات هم استفاده می کند که می تواند ارتباطی امن برای مکالمه در اختیار کاربر قرار بدهد.


 

Gmate تلفن شما را دو سیم کارته می کند


موبایل

گجتی که در تصویر بالا می بینید کار جالبی انجام میدهد: می توانید یک سیم کارت درون آن قرار داده و از طریق بلوتوث آن را به تلفن اندرویدی یا آیفون تان متصل کنید. حالا شما یک تلفن دو سیم کارته دارید! از طرف دیگر این گجت محصولاتی مانند آی پاد اپل و آی پد WiFi را که به سیم کارت مجهز نیستند را دارای سیم کارت کرده و بنابراین می توانید روی آنها اینترنت GPRS داشته و یا حتی با آی پاد تلفن بزنید!

این دستگاه که با نام تجاری Gmate و شعار مبدل اپل وارد باز شده است، از طریق بلوتوث به آیپاد تاچ شما متصل می‌شود و آن را به یک آیفون تبدیل می کند!

خدمت ارزشمندی است و آنقدر وسوسه انگیز که بی درنگ بگوییم اگر واقعا کار کند من یکی از آن را می خواهم.

اما باید با این دستگاه کار می‌کردیم تا کارایی آن در عمل نیز مشخص شود. در ادامه نتیجه‌ی کار عملی ما را بر روی نمونه‌ای که در اختیار ما قرار داده شده بود، می‌خوانید. پس ادامه مطلب را از دست ندهید.


 

نوکیا: فناوری عکاسی PureView در تلفن های ویندوز فون استفاده می شود

 

موبایل

نوکیا هفته گذشته با معرفی فناوری PureView و آن دوربین ۴۱ مگاپیکسلی سر و صدای زیادی درست کرد. اما تعداد زیادی از کاربران از این موضوع ناراضی بودند که چرا چنین دوربینی روی یک تلفن با سیستم عامل سیمبین قرار گرفته است. حالا این شرکت تایید کرده که می توانید منتظر PureView روی تلفن های سری لومیا و ویندوز فون باشید. آنها زمان مشخصی را اعلام نکرده اند. اما گفته اند که نباید انتظار زیادی بکشید. شاید این یک انگیزه مهم برای برخی کاربران باشد تا ویندوز فون را امتحان کنند؟


 

مقایسه سه غول چهار هسته ای: Huawei Ascend D quad با HTC One X و Optimus 4X HD


موبایل

نمایشگاه دنیای موبایل بارسلون امسال محل رقابت تلفن های چهار هسته ای بود. پردازشگرها طی چند سال گذشته با سرعت خیره کننده ای در تلفن های هوشمند قدرتمند شده اند و حالا کم کم شاهد ورود این تلفن ها به بازار مصرفی توسط شرکت های مختلف هستیم.

 


سه غول چهار هسته ای امسال در نمایشگاه بارسلون معرفی شده اند. HTC One X ، Optimus 4X HD و Ascend D quad هر سه با چهار هسته (یا بیشتر) هستند و با نمایشگر اچ دی و اندروید 4.0 به بازار می آیند. پس بیایید تا آنها را با یکدیگر مقایسه کنیم تا ببینیم کدام یک می تواند قلب ما را تصرف کند. ادامه مطلب را از دست ندهید.


 

تولد ۷۴ سالگی سامسونگ: از ماهی خشک تا Galaxy S III


لوازم صوتی و تصویری موبایل

امروز سامسونگ در صفحه گوگل پلاس خود عکسی قدیمی از این شرکت در سال ۱۹۳۸ قرار داد. زمانی که سامسونگ به عنوان یک مرکز صادراتی در کره تاسیس شد و به صدور ماهی، سبزیجات و میوه به منچوری و پکن اشتغال داشت. سامسونگ درباره این عکس می گوید:

در اول مارس ۱۹۳۸ رئیس و موسس ما Byung-Chull Lee کار و کسبی را با ۳۰ هزار وون (۲۷ دلار) در تایگو آغاز کرد. این تجارت در ابتدا به صورت اختصاصی بر روی صادرات کالا تمرکز داشت و ماهی خشک کره ای، سبزیجات و میوه را به منچوری و پکن می فروخت. در کمتر از یک دهه، سامسونگ (که در زبان کره ای به معنی سه ستاره است) آسیاب ها و ماشین های قنادی خودش را داشت و کالاها و محصولات تولیدی خودش را می فروخت. تا سرانجام رشد و نمو کرد و تبدیل به یک بنگاه مدرن بین المللی شد، که امروزه هنوز همان اسم قدیمی را حفظ کرده است.

امروز، روز ویژه ای برای ما است. از شما متشکریم که سامسونگ را به بخشی از زندگی تان تبدیل کردید.

 


چیزی که می توان نام اش را یک پیشرفت بزرگ حاصل تلاش و پشتکار گذاشت.


 

مقایسه تصویری: سنسور ۴۱ مگاپیکسلی Nokia 808 PureView

 

موبایل

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که فکر می کنید پیکسل بیشتر و بزرگتر تنها به معنی اندازه فایل حجیم تر و یا چیزهایی مانند آن است، بهتر است نگاهی به تصویر بالا بیاندازید. این پسر چاق و چله ای که در پایین - سمت راست تصویر نشسته، یک سنسور آبرومند ۴۱ مگاپیکسلی و مسئول تمام سروصدایی است که Nokia PureView در کنفرانس MWC امسال برپا کرد‫.‬

دو نفر بالایی هم که در عکس می بینید، به ترتیب سنسورهای هشت و پنج مگاپیکسلی موبایل های هوشمند معمولی موجود در بازار هستند. به گمانم حالا با دیدگاه بهتری در خصوص این تلفن هوشمند خارق العاده می توانید بیاندیشید و اظهار نظر کنید.


 

تویوتا و سامسونگ موبایل هوشمند شما را به صفحه نمایش دوم ماشین تان بدل می کنند

 

حمل و نقل و خودرو موبایل

سامسونگ الکتریکز به همراه شرکت اتومبیل سازی تویوتا امروز در نمایشگاه جهانی موبایل، MWC اعلام کرده اند که قصد دارند طی همکاری مشترکی این امکان را فراهم آورند تا تلفن های همراه هوشمند به سیستم هدایت اتومبیل وصل شده و همراه با آن، امکانات بیشتری را در اختیار راننده و سرنشینان بگذارند.

به همین منظور سامسونگ قصد دارد با تولید اپلیکیشن Mobile Car Application برای ابزارهای اندرویدی آنها را با سیستم های IVI یا «اطلاعاتی- سرگرمی درون اتومبیلی» در ماشین های مدرن امروزی سینک و همسان کند. با استفاده از چنین امکانی شما قادر خواهید بود که از دستورات صوتی موبایل برای کنترل سیستم IVI ماشین استفاده کرده یا اینکه با اینترنت تلفن همراه تان، کارکرد جی پی اس اتومبیل را بهبود ببخشید.

البته هم اکنون تنها چیزی که در خصوص این سیستم جدید می دانیم، مطالبی است که از مراسم خبری سامسونگ و اعلام این همکاری توسط این دو شرکت منتشر شده است. و برای اطلاعات بیشتر احتمالا باید تا فصل دوم سال جاری میلادی و عرضه تجاری چنین تکنولوژی صبر کنیم.


 

نمایش اوبونتو ویژه اندروید بر روی موتورولا Atrix 2 در MWC 2012

 
 

موبایل نرم افزارها

اگر به خاطر داشته باشید هفته گذشته از ارائه اوبونتوی ویژه اندروید توسط شرکت کانونیکال صحبت کرده و گفتیم که این شرکت قصد دارد تا در نمایشگاه MWC پیش نمایشی از این نسخه ویژه سیستم عامل اوبونتو را در غرفه اش عرضه کند‫.‬ حال این شرکت برای نمایش و معرفی نرم افزار جدیدش از اسمارت فون Motorola Atrix 2 استفاده کرده تا نشان دهد سیستم عامل اختصاصی شده اش به سخت افزار چندان بالایی هم نیاز ندارد. درغرفه کانونیکال با نصب آتریکس ۲ بر روی داک ویژه ای، سریعا به یک نسخه کامل اوبونتو با تمامی امکانات دسترسی دارید که همانند یک کامپیوتر رومیزی لینوکسی برای شما کار می کند. از دیگر قابلیت های بسیار مهم این اوبونتوی اندرویدی آن است که اگر داک را با کابل HDMI به یک تلویزیون وصل کنید، به جای یک اوبونتوی دسک تاپ، رابط کاربری تلویزیون هوشمند اوبونتو را در اختیار شما قرار خواهد داد!

پیشنهاد می کنم ویدیوی کوتاه این نمایش را در ادامه مطلب از دست ندهید.


 


پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 18:58 ::  نويسنده : علیرضا


 

اولترابوک و تبلت به همراه ویندوز 8 در Lenovo Yoga

lenovo-yoga-tent-mode.jpeg

امسال نمایشگاه پر بود از اولترابوک های مختلف. اما این یکی از نمونه های برجسته نمایشگاه به حساب می آید. لنوو محصولی به نام Yoga را با این خصوصیت به نمایشگاه CES آورده است: اولترابوک و تبلت در محصولی تجهیز شده با ویندزو 8 مایکروسافت.

این محصول به نمایشگری ۱۳٫۳ اینچی مجهز است که توسط دو لولای مخصوص به بخش کیبرد متصل شده؛ این لولاها قابلیت گردش ۳۶۰ درجه را دارند و به واسطه آنها می توان مانیتور را به طور کامل چرخاند تا اولترابوک را به یک تبلت عظیم الجثه تبدیل کرد. ضمن اینکه این قابلیت به تبلت اجازه می دهد از بخش کیبردی به عنوان یک نگهدارنده و استند استفاده کنید تا در هر زاویه ای آن را ثابت نگه دارید.

صفحه چند لمسی این محصول قابلیت تشخیص همزمان ده نقطه را دارد که به استفاده مناسب از قابیت های ویندوز 8 کمک شایانی می کند. همچنین رزولوشن این صفحه نمایش 900×1600 پیکسل است. قطر Yoga تنها ۱۷ میلیمتر و وزن آن ۱٫۴ کیلوگرم است که برای یک اولترا بوک ایده آل به نظر می رسد. همچنین لنوو ادعا کرده که باتری این محصول به کاربر اجازه می دهد با هر بار شارژ، تا ۸ ساعت از آن استفاده کند.


 

کینکت برای ویندوز

pt_423.jpeg

امسال مایکروسافت آخرین سخنرانی اش را در نمایشگاه CES برگزار کرد. و همانطور که گفته بود خبر بزرگ و مهمی به همراه نداشت. تنها بخش مهم در این سخنرانی خبر استیو بالمر از ورود کینکت برای ویندوز از اول فوریه بود.

به گفته استیو بالمر کینکت برای کنسول بازی ایکس باکس بسیار موفق عمل کرده و تا به حال بیشتر از ۱۸ میلیون عدد از آن به فروش رفته است. حالا مایکروسافت می خواهد آن را به کامپیوترهای رومیزی شما هم بیاورد.

با ورود کینکت به کامپیوترهای شخصی شما می توانید طیف مختلفی از عملیات های سیستم عامل را با فرامین صوتی و حرکات مختلف بدن و دست کنترل کنید. برای دمو هم مایکروسافت در سخنرانی اش بخشی از مجموعه ویدیویی/بازی Sesame Street را نشان داد که توسط کینکت و کامپیوتر کنترل می شد.


 

نوکیا Lumia 900

nokia-lumia-900-official-109.jpeg

سر انجام بعد از شایعات فراوان چشم مان به جمال لومیای جدید نوکیا روشن شد. با نمایشگر 4.3 اینچی از نوعClearBlack AMOLED با رزولوشن 800 در 480 و با 512 مگابایت رم و ویندوز فون مانگو.

دوربین 8 مگاپیکسلی لومیا 900 با لنز کارل زایس 28mm f/2.2 به نظر می رسد که کاملا مانند دوربین مدل Lumia 800 است. با فلش دو گانه ال ای دی و یک دوربین در جلو.


 

لومیا 900 از شبکه نسل چهارم و LTE پشتیبانی می کنند و فعلا برای اپراتور AT&T خواهد بود. پردازشگر آن 1.4GHz و تک هسته ای و با باطری 1840mAH است و با آن می توانید تا ۷ ساعت مکالمه و ۳۰۰ ساعت استند بای داشته باشید.

هنوز قیمت نوکیا Lumia 900 اعلام نشده است. اما از چند ماه دیگر آن را در بازار خواهید دید.


 

تلویزیون های هوشمند سامسونگ با پردازشگر دوهسته ای و دوربین

LED_ES8000_FRONT_SMART_HUB_610x343.jpeg

تلویزیون ها روز به روز بیشتر شبیه کامپیوترها می شوند. سامسونگ تلویزیون های سری ES8000 خودش را معرفی کرده که دارای پردازشگر دو هسته ای برای اجرای اپلیکیشن ها هستند و با دوربین و میکروفن داخلی ارایه می شوند تا با کاربر تعامل برقرار کنند.

سامسونگ نام این تحول را تکامل هوشمند گذاشته است. این تلویزیون ها در اندازه های مختلفی از ۴۶ تا ۶۵ اینچ به بازار ارایه خواهد شد و به همراه یک کنترل از راه دور لمسی خواهند بود. ضخامت آنها تنها 0.2 اینچ است و از سه بعدی پشتیبانی می کنند.

دوربین تعبیه شده در این تلویزیون ها برای کنفرانس ویدیویی به کار خواهد رفت و از میکرفون برای ارتباط صوتی یا دادن فرامین به تلویزیون استفاده خواهد شد.


 

با دانگل اچ دی ام آی Always Innovating اندروید میهمان همه تلویزیون ها است

hdmi-dogle.jpeg

برای کسانی که علاقه ای به تعویض تلویزیون و خرید تلویزیون جدید ندارند، راه حلی برای داشتن یک تلویزیون اندرویدی وجود دارد؟ خب، همیشه نوآوری در دنیای دیجیتال حرف اول را زده است! شرکت Always Innovating با یکی از کوچک ترین و شاید جذاب ترین گجت های این دوره در CES امسال شرکت کرد. یک دانگل HDMI ساده که به شکل کاملا کاربردی یک کامپیوتر کامل را در درون خود جای داده است. پردازنده Cortex-A9 همراه با رم ۲۵۶ مگابایت تا یک گیگابایتی، به علاوه وای فای، بلوتوث و NFC داخلی، یک مجموعه کامل را برای کار با سیستم عامل اندروید در اختیارتان می گذارند.

هدف نهایی از تولید چنین محصولی هم، تبدیل کامل یک تلویزیون اچ دی معمولی به یک ابزار اتصال به اینترنت و سرگرمی همه کاره است. تنها کافی است که دانگل را به پورت HDMI تلویزیون وصل کرده، سر دیگر آن را هم برای تامین نیروی لازم به پورت USB تلویزیون متصل کنید. حالا با کنترل از راه دور مادون قرمزی که همراه آن است، کار با سیستم عامل اندروید را درون صفحه بزرگ تلویزیون شروع کنید.


 

اچ تی سی Titan II یک ویندوز فون 16 مگاپیکسلی

0d7ab1487494a2fff760489fdcd4c6a0.jpeg

این تلفن که با افتخار توسط مدیرعامل اچ تی سی نمایش داده می شود HTC Titan II است. غول بزرگی که با دوربین 16 مگاپیکسلی اش آمد تا یکی از محصولات برجسته نمایشگاه امسال باشد.

تلفن Titan II که از شبکه LTE هم پشتیبانی می کند با سیستم عامل ویندوز فون ارایه می شود و با نمایشگری 4.7 اینچی پا به نمایشگاه امسال گذاشته است.

همانطور که گفتیم اینجا یک تلفن با دوربینی ۱۶ مگاپیکسلی داریم. با لنز Wide و فوکوس اتوماتیک به همراه فلاش ال ای دی دوگانه و یک دکمه اختصاصی برای عکس برداری تا شما یک جایگزین کاملا مناسب برای دوربین های ببین و بگیر داشته باشید.

تلفن Titan 2 از پردازشگر 1.5 GHz Snapdragon استفاده می کند. و دارای باطری 1,730mAh است.


 

کنترل ویندوز 8 با چشم، توبی را دریابید

901016-www-Narenji-ir-I-Just-Controlled-Windows-8-With-My-Eyes.jpeg

ویندوز 8 با رابط کاربری دل ربا و پشتیبانی از سیستم های تاچ برای سال ۲۰۱۱ عالی بود. اما اکنون سال ۲۰۱۲ است و تنها چیزی که می خواهم قبل از مرگم داشته باشم، توبی (Tobii) است. شرکتی که دارد به داستان های تخیلی واقعیت می بخشد: شما می توانید ویندوز ۸ را با چشم تان کنترل کنید! این کار واقعا و دقیقا همان طور که انتظار دارید انجام می شود. زمانی که به هر قسمتی از مونیتور نگاه می کنید، بلافاصله سیستم نیز متوجه شده و نشان گر را به آنجا می برد. این عااااالللیست و من شخصا هیچ گاه این چنین تحت تاثیر تکنولوژی قرار نگرفته ام!

وقتی اولین بار توبی را دیدم، فکر نمی کردن این قدر خوب کار کند. انتظار چیزی بسیار ابتدایی تر را داشتم. آیا به ویدیو در ادامه مطلب نارنجی نگاه کرده اید؟ واقعا آن هر جور که شما نگاه می کنید، کار می کند و اینگونه ویندوز ۸ را کنترل خواهید کرد. به همین راحتی. بله! به همین دلیل این تکنولوژی عالی است. این تکنولوژی به آسانی نگاه کردن به یک شخص است، فقط لطفا کمی تصور کنید، کافی است ساپورت فرامین صوتی و هوش مصنوعی ای چون سیری نیز به آن اضافه شود تا تمامی چیزهایی که در فیلم های علمی تخیلی می دیدیم، جامه حقیقت بپوشند!

ابزار کنترل چشم توبی شبیه به یک هرم شیشه ای است و قابلیت اتصال به لپ تاپ را دارد. این ابزار به طرز غیر قابل باوری دقیق عمل می کند. توبی قبل از شروع نیاز به کالیبره شدن با فرد استفاده کننده دارد. اما پس از این کار شما را غرق حیرت می کند و از دقت آن تعجب زده خواهید شد. توبی عزیز هرگز حتی به اندازه چند پیکسل هم هدف چشم مرا اشتباه نکرد. سرعت آن نیز عالی بود و قبل از اینکه بگویم چشم ام را به کجا دوخته ام، مکان آن را تعیین می کرد. علاوه بر این، توبی کنترل کاملی روی تمام کنترل های لمسی ویندوز ۸ دارد.

حالا که صحبت از ویندوز 8 شد بد نیست که ویدیو پیشرفت های این ویندوز را هم در نمایشگاه امسال از دست ندهید.


 

Spare One تلفن همراهی با شارژ 15 سال

supertooth_narenji_ir.jpeg

شرکت Xpal power در يک طرح جديد تلفن همراه جادويی با طول عمری باور نکردنی به نمایشگاه امسال عرضه کرده است. اين تلفن همراه Spare One نام دارد. این شرکت ادعا می کند که مدت زمان استند بای اين گوشی 15 سال است. این در حالی است که تلفن برای کار تنها به يک باتری AA نياز دارد.

این تلفن که از میکرو سیم کارت استفاده می کند در واقع برای تماس های اورژانسی و درخواست های کمک ضروری طراحی شده و قرار است با قیمتی حدود 50$ به فروش برسد. به نظر می رسد که برای داشتن یک گوشی موبایل با طول عمر انتظار پانزده ساله، قيمت بسیار مناسبی باشد.


 

فوجیتسو: اسمارت فون و تبلت فوق باریک و ضد آب

fujitsu_water_narenji_ir.jpeg

امسال بعضی شرکت ها تبلت هایشان را در اکواریم نشان بازدیدکننده ها می دادند!

اسمارت فون و تبلتی که علاوه بر ضد آب بودن لقب باريک ترین ها در جهان را به خود اختصاص داده اند. اسمارت فونی با مدل ES IS12F و ضخامت ۶.۷ ميليمتر که ۱۰۵ گرم وزن دارد، مجهز به سی پی یو ۱.۴ گیگا هرتزی و يک دوربین ۵ مگاپيکسلی است و می تواند به مدت ۳۰ دقيقه در عمق ۱.۵ متری آب قرار گرفته و بدون آنکه آسیب ببيند، به کار خود ادامه دهد. البته ادعای باریک ترین اسمارت فون فوجیتسو را چندان نمی توان درست دانست، زیرا در نمایشگاه امسال Huawei هم اسمارت فون هایی با ضخامت ۶.۶ میلیمتر را رونمایی کرد.


 

پرینتر سه بعدی MakerBot Replicator برای کاربران خانگی

makerbot_replicator-8625122.jpeg

این هم یک پرینتر سه بعدی دیگر که در نمایشگاه امسال معرف شده و قادر به پرینت اشیا در دو رنگ مختلف است. شرکت MakerBot Industries می گوید دیگر پرینترهای سه بعدی که برای مصرف کننده های معمولی هم اکنون در بازار موجود است قادر به پرینت یک رنگ است. اما این مدل جدید با نام MakerBot Replicator می تواند پرینت های دو رنگ با مواد مختلف تولید کند. مدل جدید با قیمت ۲۰۰۰ دلار آماده پیش فروش خواهد بود و از حدود یک و نیم ماه دیگر وارد بازار خواهد شد.


 

ساعت هوشمند سونی یک زوج عالی برای تلفن های Xperia

9450d9_0.jpeg

ساعت های هوشمند را شرکت های مختلفی تولید کرده اند اما وقتی سونی یکی اش را تولید کند باید به این فکر کنیم که احتمالا با محصول متفاوتی مواجه هستیم و این بار به نظر می رسد واقعا همین طور است. این ساعت با تلفن های Arc S یا Xperia S کار می کند و به شما اجازه می دهد تا ایمیل و پیامک ها را روی آن ببینید.

ایده ساعت سونی برای این است که مجبور نباشید برای هر کاری تلفن را از جیب تان خارج کنید. ساعت شما برای چک ایمیل، پیامک، فیسبوک، توییتر، میزان باطری، نام تماس گیرنده و… کفایت می کند.

ساعت سونی ۱۵.۵ گرم وزن دارند و از بلوتوث 3.0 با یک نمایشگر OLED استفاده می کند. سونی می گوید با هر بار شارژ حدود یک هفته می توانید از آن استفاده کنید که تقریبا راضی کننده به نظر می رسد.

هنوز تاریخ ورود به بازار این ساعت اعلام نشده، اما قیمت آن ۱۴۹ دلار اعلام شده است. احتمالا شما به خاطر این ساعت هم که شده برای خریدن یکی از تلفن های هوشمند سونی ترغیب شده اید. اینطور نیست؟


 

عینک Lumus : آینده نمایشگرهای پوشیدنی

ces2012lumusdk32main.jpeg

تصویر کاملا گویای همه چیز است. طرح عینکی که قادر به پخش تصاویر هم هست.

شرکت Lumus در نمایشگاه نشان داد چگونه ایده اش را تبدیل به حقیقت کرده است. در این فناوری یک پروژکتور کوچک در کنار دسته عینک جاسازی شده که تصاویر را روی لنز عینک می تاباند و شما آنها را با کیفیتی عالی روی لنز مشاهده می کنید.

مدل Lumus DK-32 می تواند تصاویر با کیفیت 720p را به صورت سه بعدی روی عینکی که تنها ۲۷ گرم وزن دارد نمایش دهد. کاربرانی که در نمایشگاه آن را تست کرده اند نتایج را شفاف و عالی ارزیابی کرده اند.

بخش عالی اش هم اینجا است: از آنجایی که ویدیو های پخش شده نیمه شفاف دیده می شوند شما می توانید در حالی که فیلم تماشا می کنید در خیابان راه بروید!


 

لنوو K800، اولین تلفن با مغز متفکر اینتل

lenovo_k800_narenji.jpeg

اینتل در کنفرانس خبری امسال CES خود اعلام کرده بود که چیپست های معرفی شده قرار است در تلفن های واقعی قرار داده شده و توسط مصرف کنندگان واقعی مورد استفاده قرار گیرند. مثل اینکه قرار است این اتفاق به زودی بیافتد و لنوو K800 اولین تلفن با پردازنده اینتل است که طی بهار توسط اپراتور یونی کام در چین عرضه خواهد شد.

این تلفن از پردازنده ۱.۶ گیگاهرتزی با تکنولوژی چیپ موبایل ۳۲ نانومتری اینتل بهره می برد که با نام Medfield شناخته شده و بخشی از خط تولید Atom اینتل است. کا ۸۰۰ صفحه نمایش ۴.۵ اینچی داشته و کمی بیشتر از ۱۰ میلیمتر ضخامت دارد. این تلفن همانند پردازنده های قوی می تواند به خوبی از پس کارهایی همچون پخش فیلم 1080p از طریق پورت HDMI بر روی تلویزیون های اچ دی برآید. از دیگر امکانات آن می توان به NFC و صفحه نمایش HD با قابلیت پخش 720p نام برد. دوربین این اسمارت فون ۸ مگاپیکسلی بوده و علاوه بر این به وای فای، بلوتوث 3.0 و جی پی اس داخلی مجهز است.


 

ماشین لباس شویی و خشک کن مجهز به وای فای

samsung-smarthome-wifi-washer-and-dryer-hands-on-video_0.jpeg

یکی از دردسر های بزرگ خانه، شستن و اتو کردن لباس و یا رفت و آمد همیشگی به خشک شویی است. هرچند که ماشین های لباس شویی کار را تا حدی آسان کرده اند، اما باز هم فرایند کنترل مراحل شستشو، خشک کردن و اتوی لباس مشکل بزرگی است. سامسونگ در نمایشگاه CES امسال برای این بخش زندگی هم راه حلی ارائه کرده است. WF457 یک ماشین لباس شویی و خشک کن خانگی با صفحه لمسی ۸ اینچ رنگی و کارت شبکه بیسیم برای اتصال به شبکه وای فای خانگی است. شما با استفاده از برنامه SmartHome سامسونگ بر روی تبلت یا اسمارت فون خود، از داخل یا بیرون خانه، به راحتی می توانید مراحل و طول مدت شستشو را برای ماشین انتخاب کرده و آن را کنترل کنید. همچنین بعد از اتمام هر مرحله اطلاعات لازم را بر روی ابزار موبایل تان دریافت کنید.


 

پروژه Fiona شرکت Razer: بازی های پی سی بر روی یک تبلت افسانه ای

razr-project-fiona_0.jpeg

شاید چنین پروژه ای در نگاه اول فقط یک ایده خام و غیر حرفه ای به نظر برسد، اما شرکت Razer همیشه نشان داده که در تبدیل ایده های به ظاهر نامانوس و کم اهمیت به پروژه هایی پول ساز و پرطرفدار خوب عمل کند. ریزر در این پروژه قصد دارد که یک تبلت ۱۰ اینچی با رزولوشن تصویر 1280 در 800 پیکسل عرضه کند که در دو طرف آن دسته های آنالوگ برای کنترل بهتر و راحت تر بازی ها قرار دارد. البته این صفحه دارای قابلیت چند لمسی هم خواهد بود و می تواند تصاویر سه بعدی را هم نمایش دهد. Rizer نمونه اولیه یا پروتوتایپ این تبلت را در نمایشگاه CES امسال به نمایش گذاشت.

قرار است کاربران بر روی این تبلت بتوانند بسیاری از بازی های پرطرفدار و سنگین مختص پی سی را بازی کنند. این تبلت دارای شتاب سنج، ژیروسکوپ سه جهتی و یک مغناطیس سنج خواهد بود که به شما اجازه می دهد با دستورات حرکتی بدون لمس صفحه هم با دستگاه ارتباط برقرار کنید. دسته های فیونا در پاسخ به حرکات دارای ویبره بوده و این تبلت از صدای دالبی سوراند 7.1 بهره می برد.


 

غول جدید دنیای عکاسی در نمایشگاه CES جناب: Nikon D4

2012-05-05-d4501.jpeg

این دوربینی است که شاید خیلی از حرفه ای ها انتظار آمدن اش را می کشیدند. نیکون سرانجام نیم دهه بعد از معرفی D3 یک جایگزین برای آن معرفی کرد. یک full-frame DSLR که مرزهای نیکون را به جلو رانده است. زمان اش رسیده با نسل جدید نیکون آشنا شوید:

نیکون D4 یک دوربین 16.2 مگاپیکسلی است با ایزو 204,800 که دارای یک سنسور کاملا جدید full-frame است. و قابلیت فیلم برداری اش هم به 1080/30p ارتقا پیدا کرده است.

این یک دوربین کاملا حرفه ای است. بنابراین ساخته شده که در مواقع ضروری سریعا روشن شده و آماده عکاسی باشد. Nikon D4 در 0.012 ثانیه روشن می شود و آماده عکاسی است. این دوربین می تواند با سرعت ۱۰ فریم در ثانیه با رزولوشن کامل عکس برداری کند در حالی که کار اتوفوکوس و exposure را هم انجام می دهد.

این دوربین همچنین دارای یک سیستم فوکوس خودکار ۵۱ نقطه ای جدید است که با لنز های قبلی نیکون هم هماهنگی دارد.

برای اینکه حافظه کم نیاورید Nikon D4 دارای دو ورودی کارت حافظه است که از حافظه UDMA-7 CF و فرمت جدید XQD پشتیبانی می کند. با این فرمت جدید شما می توانید با سرعت ۱۲۵ مگابایت در ثانیه تصاویر گرفته شده را روی حافظه ذخیره کنید که به دوربین اجازه می دهد به راحتی تصاویر را به صورت RAW با رزولوشن کامل و با سرعت ۱۰ فریم در ثانیه ذخیره کند.

این دوربین از ماه آینده میلادی وارد بازار خواهد شد و البته برای داشتن این غول دنیای عکاسی باید 6000 دلار ناقابل پرداخت کنید.



 

در پایان هم اگر دلتان می خواهد آمار و اطلاعات جالبی در مورد تاریخ نمایشگاه CES داشته باشید این اینفوگرافی را از دست ندهید. و اگر علاقمند هستید به تمام اخبار نمایشگاه دسترسی داشته باشید. به صفحه ویژه پوشش خبری نمایشگاه CES نارنجی مراجعه کنید



پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 18:55 ::  نويسنده : علیرضا

اهنمای نارنجی: ۵ سوالی که قبل از خرید تبلت باید به آنها جواب داد


تبلت - کتابخوان

در دو سه سال گذشته کم کم تبلت ها از ابزارهایی گرانقیمت و دکوری تبدیل به دسته ای از محصولات بسیار پرطرفدار در بازار تکنولوژی شده اند. طبق نتابج موسسه تحقیقاتی گارتنر، کاربران در سال ۲۰۱۱ بیش از ۶۳ میلیون تبلت خریده اند. در حالی که این عدد در سال ۲۰۱۰ تنها به ۱۷ میلیون دستگاه می رسید و پیش بینی ها برای سال ۲۰۱۵ بالغ بر ۳۲۶ میلیون تبلت است.

اگر شما هنوز به دسته موزیک تبلت دارها نپیوسته اید، به گمانم هم اکنون بهترین زمان برای خرید اولین گجت این چنینی تان است. با توجه به انتخاب های متنوع از صفحه نمایش های هفت تا ده اینچ و قیمت های ارزان از ۲۰۰ دلار به بالا، تا کنون هیچ گاه چنین انتخاب های گسترده ای در اختیار نداشته اید.

البته پیشنهاد می کنم قبل از هرگونه تصمیم گیری، کمی وقت گذاشته و در ادامه مطب با راهنمای نارنجی همراه باشید. پاسخ به این ۵ سوال به ظاهر ساده، انتخاب تبلت مناسب در میان انتخاب های بی پایان را بسیار آسان تر می کند.


۱- آی پد یا اندروید؟

همانطور که در دنیای کامپیوتر بازار اصلی سیستم عامل در دستان ویندوز و مک او اس است، هم اکنون در دنیای تبلت ها دو رقیب و هماورد اصلی داریم: سیستم عامل اندروید گوگل و iOS اپل. در اینجا به مزایا و معایب اصلی دو پلتفرم مهم دنیای تبلت می پردازیم و البته کمی هم در خصوص دیگر گزینه های جایگزین صحبت خواهیم کرد.


iPad + iOS

آی پد 2 فوق نازک با سیستم عامل آی او اس ۵ کار می کند که رابط کاربری بسیار سرراست و راحتی داشته و بیش از ۱۴۰ هزار اپلیکیشن اختصاصی دارد. نرم افزارهایی از قبیل بازی های با کیفیت و برنامه های ویدیویی تا ابزارهای بهره وری و اپلیکیشن های موسیقی که می توانند طیف وسیعی از سلایق را پوشش دهند. همچنین به همراه آی پد تعداد زیادی از ابزارهای جانبی جذاب و کارآمد را می توانید بیابید.

 


ipad2_narenji_ir.jpeg

iOS 5 امکانات جدید زیادی را به دنیای تبلت ها اضافه کرده است‫.‬ چیزهایی از قبیل یکپارچه سازی تویتر، آی کلود برای سینک فایل ها میان ابزارهای مختلف و یا اضافه کردن امکانات جدید مولتی تسکینگ‫.‬ همچنین برای دوست داران روزنامه و مجلات، اپلیکیشن Newstand امکان بسیار جذابی است که به راحتی می توانند نشریات رایگان و غیر رایگان را مطالعه کنند‫.‬

البته از دیگر سو آی پد تنها در یک اندازه ارائه شده است و این تبلت فاقد برخی از امکاناتی است که بر روی اغلب تبلت های اندرویدی قابل مشاهده است. چیزهایی از قبیل رزولوشن صفحه بالاتر و کیفیت لمسی بهتر. و البته دنیای اندروید تنوع بسیار بسیار بیشتری دارد.


اندروید

سیستم عامل گوگل بر روی انواع مختلفی از تبلت ها و در نسخه های متفاوتی در دسترس است. اندروید ورژن ۳ یا هانی کام از ابتدا، مخصوص تبلت ها طراحی شده است و دارای امکاناتی از قبیل پشتیبانی از رزولوشن صفحه بالا و جابجایی راحت بین تسک ها و برنامه ها است. اندروید چندین صفحه ابتدایی یا home Screen در اختیار شما می گذارد که می توانید آنها را با ویجت ها و میانبر های مختلف شخصی سازی کنید.

نکته مثبت دیگر برای تبلت های اندرویدی این است که شما می توانید انتخاب های سخت افزاری بسیار گسترده ای داشته باشید. مثلا انتخاب تبلت هایی با قابلیت استفاده از قلم نوری یا تبلت هایی مجهز به صفحه کلید فیزیکی را هم خواهید داشت.


Android-Tablets-Eee-Pad-Sli.jpeg

بعضی از تولید کنندگان تبلت مانند لنوو و سامسونگ تنها برخی تغییرات کوچک را به اندروید اضافه کرده اند که علاوه بر تغییر ظاهر، آن را خوش دست تر کرده است. برخی دیگر هم مانند آمازون به کلی تمام سیستم عامل را تغییر داده اند. کیندل فایر به گونه ای شخصی سازی شده و تغییر یافته است که شما کوچکترین اثری از اندروید گوگل در آن نخواهید یافت.

متاسفانه تعداد اپلیکیشن های ویژه تلبت اندروید از آی او اس کمتر است و رابط کاربری هانی کام هنگام استفاده می تواند تا حدی سخت و گیج کننده باشد (حتی برای کسانی که از یک تلفن اندرویدی به سراغ آن آمده باشند). البته این مشکلات در اندروید 4‪.‬0 یا بستنی حصیری تا حد فراوانی حل شده و سادگی بسیار بیشتری را شاهد هستیم.


ویندوز، پلی بوک او اس

پلی بوک شرکت بلک بری تنها تبلت موجود در بازار است که با سیستم عامل پلی بوک او اس ویژه RIM کار می کند. یک سیستم عامل جذاب و منحصر به فرد، به شما برخی امکانات جالب همچون کوچک و بزرگ کردن پنجره برنامه ها را می دهد (چیزی که در اندروید 4‪.‬0 هم اضافه شده است). به هر حال این دستگاه اپلیکیشن های بسیار کمی دارد و هنوز تنها امکان استفاده از برنامه های ایمیل و تقویم اصلی خود بلک بری را دارد. پیشنهاد کردن آن به هر کسی (به جز طرفداران محصولات بلک بری) کاری سخت و غیرعاقلانه است.

برخی از شرکت ها مانند اچ پی و سامسونگ تبلت هایی با سیستم عامل ویندوز سون هم عرضه می کنند. اما به دلیل سیستم عامل مورد استفاده، که به هیچ وجه مناسب یک رابط کاربری لمسی نیست، همچنین قیمت بالای دستگاه و شارژ باتری پایین آنها، این تبلت ها تنها برای کارهای بسیار ویژه در صنایع و پزشکی مناسب هستند. تا در کنار دستگاه های وابسته به سیستم عامل ویندوز مورد استفاده قرار گیرند. کاربران معمولی و مشاغل به هیچ وجه تا زمان عرضه ویندوز هشت (احتمالا در سال ۲۰۱۲) نباید سراغ تبلت های ویندوزی بروند.


۲- چقدر می خواهید هزینه کنید؟

63-Free-Retro-Clipart-Illustration-Of-Man-Carrying-Big-Bag-Of-Money-With-Dollar-Sign.jpg

شما می توانید یک تبلت چند رسانه ای هفت اینچ را با قیمتی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ دلار خریداری کنید. اما اگر به دنبال یک نمونه ۱۰ اینچ خوب می گردید، حداقل باید ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار برای یک مدل ۱۶ گیگابایتی وای فای دار بپردازید.

اگر به فضای فراوانی برای فایل های موسیقی و فیلم نیاز دارید، باید مقداری بیشتر از جیبتان هزینه کنید و به دنبال مدل های ۳۲ یا ۶۴ گیگابایتی باشید. برای مثال یک آی پد جدید ۳۲ گیگابایتی ۵۹۹ دلار و مدل ۶۴ گیگالایتی آن ۶۹۹ دلار قیمت دارد. شما می توانید با نگهداری فایل های موسیقی و فیلم در فضای کلود و خرید یک دستگاه با حافظه ۸ یا ۱۶ گیگابایتی صرفه جویی اقتصادی قابل توجهی داشته باشید.

همچنین با خرید یک تبلت ۱۰ اینچ اندرویدی به جای آی پد، هزینه بسیار کمتری را متحمل خواهید شد. هر دو تبلت ایسوس ای پد ترانسفورمر و ایسر ایکونیا تب آ۵۰۰، با قیمتی کمتر از ۴۰۰ دلار در بازارهای جهانی به فروش می رسند.


۳- چه اندازه صفحه نمایشی لازم دارید؟

اگر به دنبال ابزار سبکی هستید که در کیف یا جیب شلوارتان جا شده و همه جا بتوانید با آن به خواندن کتاب و تماشای فیلم بپردازید، باید به دنبال تبلت های هفت اینچی مانند کیندل فایر آمازون، تریو 7 توشیبا و یا ایکونیا تب آ۱۰۰ ایسر باشید. تبلت های هفت اینچ، کمتر از ۴۵۰ گرم وزن دارند، به راحتی در یک دست جا می شوند، اما تجربه کاری چندان جذاب و تاثیر گذاری را برای تان فراهم نمی کنند.


samsung-vs-apple-ipad_2.jpeg

یک تبلت ۸.۹ یا ۱۰ اینچی فضای بیشتری را برای وب گردی و تماشای ویدیو یا ویرایش متن ها در اختیارتان می گذارد. با وزن معمول ۵۵۰ تا ۷۵۰ گرم، یک تبلت ۱۰ اینچ مانند همزاد هفت اینچ خود قابلیت حمل و نقل راحتی ندارد، اما به راحتی در کیف یا کوله پشتی شما جای می گیرد. تعداد کمی تبلت های ۱۱ اینچ و بزرگتر هم در بازار وجود دارند، اما به دلیل اندازه و وزن بسیار بالا معمولا کسی خریدار آنها نیست.

نتیجه: اگر به دنبال یک کتابخوان الکترونیک، پخش کننده موسیقی، ابزار وب گردی و دستگاه پخش ویدیوی سبک می گردید، تبلت هایی مانند کیندل فایر آمازون یا نوک کالر 2 شرکت بارنز اند نوبلز انتخاب مناسبی هستند. اما اگر تبلتی برای بهره وری کاری و همچنین سرگرمی می خواهید، مطمئنا باید دنبال ابزاری با صفحه بزرگتر و سخت افزار قویتر باشید.


۴- آیا به شبکه اینترنت موبایل نیاز دارید؟

Acer-Iconia-A501.jpeg

اگر مرتبا نیاز دارید که از تبلت تان در جایی استفاده کنید که به شبکه وای فای دسترسی ندارید، پس باید به فکر خرید تبلتی باشید که امکان استفاده از شبکه 3G و GPRS را داشته باشد. مطمئنا شما باید هزینه اضافی قابل توجهی را بپردازید تا همیشه به اینترنت از طریق شبکه موبایل دسترسی داشته باشید. برای مثال آی پد ۱۶ گیگابایتی 3G حدودا ۶۲۹ دلار قیمت دارد، یعنی ۱۳۰ دلار بیشتر از مدل وای فای. قیمت ارتباط و دیتا هم کاملا به این بستگی دارد که شما چه میزان مصرف داشته باشید و چه سیم کارتی را تهیه کنید.


۵- محتوای مورد نیازتان را از کجا تامین می کنید؟

تبلت ها ابزار بسیار خوبی برای مصرف محصولات چند رسانه ای هستند. جدا از اینکه شما بخواهید ویدیو تماشا کنید، کتاب الکترونیک بخوانید یا بازی کنید، محلی که محتوا را از آنجا تامین می کنید، می تواند تصمیم شما برای خرید یک تبلت را تحت تاثیر قرار دهد. هرچند که در ایران این سوال، نمی تواند چندان در تصمیم گیری شما برای خرید تبلت موثر باشد، اما اگر شما به آی تیونز علاقه مند هستید، شما یک آی پد نیاز دارید. آنگاه به راحتی می توانید روی تبلت تان آهنگ ها و فیلم های مورد نیازتان را از اپل استور خریداری کنید. همچنین به طور همزمان با همان اکانت می توانید اقدام به خرید کتاب، اپلیکیشن و مجلات نمایید و از آنها روی آی پد استفاده کنید.


ipad-market-movies.jpeg

گوگل هم از سال گذشته مارکت اندروید را علاوه بر اپلیکیشن ها، با فیلم ها و کتاب ها حسابی چاق و چله کرده است. موسیقی هم در آمریکا به آن اضافه شده و در دیگر نقاط دنیا هم به زودی در دسترس قرار می گیرد. البته هم اکنون از آمازون هم می توانید خرید موسیقی را انجام دهید. سامسونگ و اچ تی سی هر دو فروشگاه ویدیوی ویژه خودشان را راه انداخته اند که شامل شوهای تلویزیونی فراوانی است. سونی هم روی Tablet S خود اقدام به فروش فیلم، موسیقی، ویدیو، کتاب و بازی های پلی استیشن کرده است. بسیاری از شرکت های دیگر هم فروشگاه های جانبی را راه اندازی کرده اند.


android-market-movies.jpeg

کیندل فایر هم تنها تبلتی است که فعلا به ویدیوهای آمازون دسترسی دارد و علاوه بر آن شما امکان خرید کتاب های کیندل، مجلات، اپلیکیشن ها و آهنگ های آمازون را هم دارید.

معیارهای شما برای خرید تبلت چه چیزهایی هستند؟ به نظر شما چه نکات مهمی هنگام خرید تبلت باید مورد توجه قرار گیرند؟ ما و دیگر دوستان تان را در نارنجی راهنمایی کنید.



پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 18:52 ::  نويسنده : علیرضا

تلاش مایکروسافت برای ساخت نمایشگر لمسی با تاخیر ۱ میلی ثانیه ای


نمایشگر ها

هنگامی که یک تلفن یا تبلت جدید می خریم، یکی از نخستین چیزهایی که توجه ما را به خود جلب می کند میزان کارایی صفحه لمسی است. اگر تلفن جدیدمان صفحه لمسی خوبی داشته باشد، کار با آن لذت بخش و راحت خواهد بود و اگر در این مورد کارایی مناسبی نداشته باشد، همه امکانات دیگر را هم زیر سوال می برد چرا که کار با آنها راحت نخواهد بود.

حالا یک تیم تحقیقاتی از مایکروسافت می خواهد نمایشگرهای لمسی را وارد نسل جدیدشان بکند. آنها می گوید مدل های موجود در بازار تاخیری حدود ۱۰۰ میلی ثانیه به هنگام لمس دارند. بنابراین در عملکرد آنقدرها خوب عمل نمی کنند.

می توانید این تاخیر را هنگامی که انگشت را با سرعت روی نمایشگر حرکت می دهید ملاحظه کنید. مثلا هنگام نقاشی اگر انگشت را سریع روی نمایشگر بکشید می بینید که نمایشگر از انگشت شما عقب می افتد و تصویر با تاخیر روی نمایشگر ظاهر می شود. بنابراین ۱۰۰ میلی ثانیه تاخیر بزرگی است.


تیم مایکروسافت تاخیرهای متفاوتی را بررسی کرده و در نهایت به این نتیجه رسیده که ۱ میلی ثانیه زمان مناسب برای تاخیر در نمایشگرهای لمسی است. حالا آنها به دنبال رسیدن به این رکورد هستند تا نمایشگرهای لمسی تولید کنند که تاخیری معادل ۱ میلی ثانیه داشته باشند. در ویدیو ارایه شده، مقایسه ای میان نمایشگرهای معمول و یک نمایشگر لمسی آزمایشی با تاخیر ۱ میلی ثانیه ای ملاحظه می کنید و می بینید که داشتن چنین نمایشگری، کار با صفحات لمسی را چقدر لذت بخش تر خواهد کرد.

ویدیو را در ادامه مطلب ببینید.


 


پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 18:46 ::  نويسنده : علیرضا
عباس واحدی
- 2012-03-14 22:27

امروز در تقویم میلادی، چهاردهمین روز از سومین ماه سال بود. یعنی ترتیبی که سه رقم اول عدد ریاضی پی را می سازد: 3.14
روزی که از سال ۱۹۸۸ و به پیشنهاد لری شاو، فیزیکدان اهل سانفرانسیسکو به عنوان روز پی نامگذاری شد. به گمانم بد نباشد ما هم به همراه ریاضی دوستان نارنجی خوان این مناسبت را جشن بگیریم و چند ابزار و هدیه جالب مرتبط با این روز را معرفی کنیم.


piday10-hp.gif

پس ضمن تماشای این دودل زیبای گوگل که در روز پی ۲۰۱۰ استفاده شد، در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید.


به روز رسانی: ضمن تشکر از دوست عزیزی که تذکر به جایی دادند. جا دارد که در مطلب روز عدد پی، یادی کنیم از دانشمند برجسته ایرانی غیاث‌الدین جمشید کاشانی که در غرب بیشتر با نام al-kashi شناخته می شود. از کارهای بزرگ وی می توان به محاسبه عدد پی تا ۱۴ یا ۱۶ رقم اعشار اشاره کرد، که نزدیک به ۲۰۰ سال بدون رقیب باقی ماند.


 

عباس واحدی
- 2012-03-14 20:00

نسخه چاپی دانشنامه بریتانیکا که نزدیک از سال ۱۷۶۶ تا کنون، نزدیک به ۲۴۴ سال با نسخه چاپی خود میهمان خانه ها و کتابخانه های زیادی در سراسر دنیا بود، دار فانی را وداع گفت! به نظر می رسد که عصر دیجیتال حسابی مشغول شاخ و شانه کشیدن برای دنیای چاپ است و حالا دندان هایش را در گردن یکی از آخرین دانشنامه های چاپی دنیا فرو کرده است.

بریتانیکا قدیمی ترین دانشنامه انگلیسی زبانی است که به صورت مداوم چاپ آن تا کنون ادامه داشته است. تا جایی که در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ بسیار محبوبیت پیدا کرده و همه گیر شد. در آن دوران فروشندگان دوره گرد آن را خانه به خانه می فروختند و یا به صورت پستی سفارش های زیادی برای داشتن آن ثبت می شد. در آن دوران خریداران بریتانیکا به دو گروه تقسیم می شدند، کسانی که واقعا به دانش درون آن نیاز داشتند، و گروهی از افراد متوسط جامعه که برای خودنمایی به سراغ آن می رفتند تا ابزار مناسبی برای فخر فروشی در کتابخانه شخصی شان داشته باشند. شاید بتوان به گونه ای آن را با برخی محصولات تکنولوژی امروز مقایسه کرد که برای دارندگانش، بیش از احتیاج کاری، به ابزاری ضروری برای نشان دادن سطح دانش و جایگاه اجتماعی تبدیل شده است. و این محبوبیت تا به آنجا پیش رفت که دانشنامه بریتانیکا در سال ۱۹۹۰ تنها در آمریکا بیش از ۱۲۰ هزار مجموعه فروش داشت.

به هر حال با ظهور اینترنت و سایت هایی مانند ویکی پدیا، درخواست برای دانشنامه های اینچنینی با سرعت فزاینده ای کاهش یافت. در واقع بریتانیکا هیچگاه نمی توانست با عمق و تازگی اطلاعات پهناوری که توسط رسانه تازه و رایگان رقیبش عرضه می شد، برابری و هماوردی کند. و میزان فروش نسخه های چاپی چنان کم شد که هم اکنون کمتر از یک درصد سود این شرکت را تشکیل می دهد. جالب است که بدانید آخرین نسخه چاپی، یعنی مجموعه سال ۲۰۱۰ بریتانیکا تنها ۸۰۰۰ عدد فروش داشته و ۴۰۰۰ تای دیگر آن هنوز در انبار خاک می خورند.

و حالا شرکت دانشنامه بریتانیکا (که در شیکاگو قرار دارد) تصمیم گرفته که تمرکز خود را متوجه دانشنامه آنلاین بریتانیکا و محصولات آموزشی ویژه مدارس کند. چیزهایی که تا کنون در کنار دانشنامه چاپی بریتانیکا، فعالیت های جنبی این موسسه بودند. جورج کاوز، مدیر بریتانیکا می گوید: «این کار همانند یک مراسم ویژه برای عبور و پا گذاشتن به عصر جدید است. برخی افراد درباره آن احساس خوبی ندارند و بخاطر حس نوستالژیک شان ناراحت هستند. اما ما هم اکنون ابزار بهتری را در اختیار داریم. وب سایتی که به شکل مداوم به روز خواهد شد، بسیار بیشتر امکان توسعه دارد و چند رسانه ای خواهد بود.»

پیش بینی شما از سرانجام جدال میان صنعت چاپ و عصر جدید چیست؟ آیا فرزندان ما کتاب را به شکل امروزی خود به خاطر خواهند آورد و آن را خواهند شناخت؟ از میان نشر الکترونیک و کتب چاپی، شما کدام یک را ترجیح می دهید؟


 

عباس واحدی
- 2012-03-14 17:35

شرکت تحقیقاتی IDC که در زمینه بازاریابی و شرکت های فناوری اطلاعات فعالیت دارد، در تازه ترین گزارش خود درباره بازار جهانی تبلت ها آورده است که اپل هنوز در این مسابقه جلوتر از بقیه ایستاده است. و البته آمازون هم توانسته نمایش قدرتمندی را بر روی صحنه ببرد. فروش بین المللی تبلت ها در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ به بیش از 28‪.‬2 میلیون دستگاه رسیده که نسبت به همین زمان در سال ۲۰۱۰ نشان از افزایش 155 درصدی دارد. آمار IDC نشان می دهد که:
‫-‬ در سال ۲۰۱۱ بیش از 68‪.‬7 میلیون دستگاه تبلت به فروش رفته است.
‫-‬ در سال ۲۰۱۲ انتظار می رود که بیش از 106‪.‬1 میلیون تبلت فروخته شود. در حالی که پیش بینی های قبلی 87‪.‬7 میلیون دستگاه بود!
‫-‬ اپل در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ با فروش 15‪.‬4 میلیون دستگاه آیپد، توانسته ۵۵ درصد از بازار جهانی را به خود اختصاص دهد.
‫-‬ آمازون با فروش 4‪.‬7 میلیون تبلت کیندل فایر در سه ماهه پایانی سال میلادی گذشته، سهم 16‪.‬8 درصدی بازار را در اختیار گرفته است.
‫-‬ سامسونگ با مدل های مختلف گلکسی تب تنها 5‪.‬8 بازار تبلت را در اختیار داشته و به مقام سوم رسیده است.
‫-‬ مقام چهارم بازار تبلت های دنیا هم با سهم 3‪.‬5 درصدی از آن بارنز اند نوبل است.


کیندل فایر در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۱ در میان تبلت های اندرویدی سهم 32‪.‬3 درصدی را در اختیار داشت، که با رشد چشمگیر و تاثیر گذار خود به سهم 44‪.‬6 درصدی از بازار تبلت های اندرویدی در فصل پایانی ۲۰۱۱ دست پیدا کرده است.

البته این رشد سرسام آور کیندل فایر در بازار اپل هم بی تاثیر نبوده و سهم آیپد (و سیستم عامل iOS) از بازار تبلت را که در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۱ بالغ بر 61‪.‬6 درصد بود، به 54‪.‬7 درصد در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ رسانید.


 

عليرضا خوبكار
- 2012-03-14 12:23

در زمان برگزاری كنفرانس تکنولوژی SXSW در شهر Austin ایالت تگزاس آمریكا، بخش ابداع و نوآوری آژانس بازاریابی BBH با نام BBH Labs دست به اقدامی متفاوت زده است. این شركت به ۱۳ داوطلب بی خانمان، مودم های بی سیم نسل چهارم (4G) و تی شرت هایی داده است كه روی آنها اسم فرد بی خانمان و نحوه دسترسی به اینترنت بی سیم از طریق ابزار همراه او نوشته شده است.


homeless-hotspot-narenji-ir.jpg

از این افراد خواسته شده به شلوغ ترین محل های كنفرانس رفته و كار خود را شروع نمایند. هركدام از آنها روزانه ۲۰ دلار حقوق ثابت داشته و در ضمن می توانستند هر میزان صدقه ای را كه بازدیدكنندگان به آنها می دهند، برای خود بردارند.

Saneel Radia مدیر واحد تحقیقات شركت BBH Labs اعلام كرده: «شركت ما هیچ سود مادی از این پروژه نخواهد برد و این كار صرفاً یك عمل خیرخواهانه است. ما قبلاً پروژه موفق دیگری را در نیویورك اجرا كرده ایم. جایی كه به تعدای از بی خانمان ها تلفن و یك اكانت توییتر دادیم تا با نوشتن از وضعیت خود دیگران را نیز آگاه نمایند.»

آقای Radia می گوید: «ایده این كار با دیدن بی خانمان هایی كه در خیابان روزنامه فروشی می كردند به ذهن مان رسید. این عمل موجب افزایش توجه عمومی به وضعیت بی خانمان ها می شود. از این طریق آنها می توانند داستان زندگی خود را برای مردم بازگو كنند.»

آقای Gibbs مسوول نواخانه ای كه این ۱۳ داوطلب مددجوی آن هستند می گوید: «ماهیت كارآفرینی فراوان این پروژه مرا متعجب كرده است. این یك فرصت شغلی جدید است. جدا از این كه چه شخص یا شركتی آنرا پیشنهاد می دهد.»

كلارنس، یكی از بی خانمان های داوطلب میگوید: «۵۴ ساله و اهل نیواورلئان هستم. خانه ام را در طوفان كاترینا از دست دادم و از آن روز تاكنون بی خانمان بوده ام. این كار موجب شده بتوانم با مردم صحبت كنم و احساس كنم برای خود شغلی دارم.»

پس از پایان كار كنفرانس، كلارنس به همراه دوستان خود سایتی به نام Homeless hotspots دایر كرده و مشغول ادامه خدمات رسانی سیار است.

نظر شما در مورد این شغل جدید چیست؟


 

عباس واحدی
- 2012-03-14 10:50
 

 

بعد از مدت ها انتظار، چندی است که ویندوز هشت، نسخه آزمایشی خود را عرضه کرده و احتمالا برخی از شما آن را نصب و تجربه کرده اید. بسیاری هم منتظر عرضه نسخه نهایی آن و کوچ به این سیستم عامل کارآمد و زیبای مایکروسافت هستید. اگر جزو گروهی هستید که اعتقاد دارند یکی از ملزومات ضروری در کار با هر سیستم عامل و برنامه، کلیدهای میانبر یا shortcut آن هستد؛ پس فعلا تا زمان عرضه نسخه نهایی ویندوز هشت، با کلیک روی این لینک، جدول کامل کلیدهای میانبر آن را دانلود کرده و روی دیوار اتاق تان بچسبانید. مطمئنا تنها با کمی تمرین و کمک گرفتن از جدول میانبرهای ویندوز هشت، انگشتان تان بر بالای صفحه کلید به پرواز درخواهند آمد. جالب اینجا است که بسیاری از راهنمایی های این جدول در ویندوز سون هم کارایی داشته و یاری گرتان هستند.


 

عباس واحدی
- 2012-03-14 09:00

محققان شرکت مایکروسافت نرم افزاری تولید کرده اند که صدای کاربر را به زبان های خارجی ترجمه می کند. محصولی که به عقیده برخی می تواند یک انقلاب و تغییر اساسی در ارتباطات انسانی ایجاد کند.

فرانک سونگ محقق مایکروسافت می گوید: «ما در آینده نزدیک چنین کاری را با مجموعه ای از چند نرم افزار انجام خواهیم داد. افراد ناآشنا به زبان بیگانه که به کشورهای خارجی مسافرت می کنند، دیگر با مشکلی روبرو نخواهند بود. ما صحبت آنها را تشخیص خواهیم داد، به دنبال آن، صحبت ها را ترجمه می کنیم و در پایان موارد ترجمه شده را تبدیل به مکالمه در زبان متفاوتی می کنیم که هنوز با همان تن صدای فرد گوینده پخش خواهد شد.»

چنین ابداعی، علاوه بر حذف مانع زبان برای مسافران، می تواند به زبان آموزان و دانشجویان در یادگیری زبان های جدید هم کمک کند. اینکه قابلیت شنیدن صدای خودمان را داشته باشیم، به صورت بالقوه تقلید و یادگیری لهجه و زبان جدید را آسان تر خواهد کرد. این تکنولوژی همچنین می تواند ابزارهای ناوبری و هدایت را بهبود ببخشد و به صدای دیجیتالی انگلیسی اجازه دهد که متون را به زبان های مختلفی و لهجه بهتری بخواند.

این نرم افزار هم اکنون قابلیت تبدیل ۲۶ زبان مختلف (از جمله چینی، انگلیسی، ایتالیایی و اسپانیایی) را دارا است و تقریبا به یک ساعت تمرین سخت نیاز دارد تا بتواند به خوبی از پس خواندن صدای کاربر بر بیاید. آنگاه با استفاده از یک نرم افزار تبدیل متن به گفتار (text-to-speech)، می تواند متن را به یکی از زبان های دیگر بخواند. البته در این تبدیل سعی می شود به خوبی شیوه و لحن صحبت کاربر تقلید شود. در این سایت می توانید نمونه هایی از تبدیل و ترجمه صدا در نمونه اولیه این نرم افزار مایکروسافت را بشنوید.

به نظر شما این نرم افزار تا چه حد می تواند جایگزین یادگیری زبان های خارجی شده و نیاز شما به آن را بر طرف نماید؟



پنج شنبه 25 اسفند 1390برچسب:, :: 18:43 ::  نويسنده : علیرضا